Damene gjorde rent bord, Gøran nr 3 på 50 miles.

Damene til Lofoten ultraløperklubb gjorde rent bord på 50 miles distansen under Lofoten Ultra-trail. Seier til Wenche Johnsen, Monika Kransvik ble nr.2 og Rakel Enoksen nr. 3

1. Wenche Johnsen 13:40:57 13:40:57 —

2. Monika Kransvik 13:54:42 13:54:42 +00:13:45

3. Rakel Enoksen 14:42:29 14:42:29 +01:01:32

4. Katja Kristiansen 15:43:52 15:43:52 +02:02:55

5. Sabrina Dumont 16:01:11 16:01:11 +02:20:14

 

Gøran Rasmussen Åland ble nr 3. på herrenes løp, Ketil Magnussen nr. 11.

1.  Rob Krar 09:41:56 09:41:56 —

2. Sveinung Ekse 10:04:32 10:04:32 +00:22:36

3. Gøran Rasumssen Åland 10:46:30 10:46:30 +01:04:34

4. Lars Hedlund 11:19:41 11:19:41 +01:37:45

5. Martin Lindgren 13:18:01 13:18:01 +03:36:05

6. Kristian Nashoug 13:32:13 13:32:13 +03:50:17

7. Helge Korneliussen 14:31:23 14:31:23 +04:49:27

8. Mart Maasikrand 14:56:07 14:56:07 +05:14:11 9. 317 Ørjan Rolness 15:12:24 15:12:24 +05:30:28

10. Markus Sandnes 15:29:25 15:29:25 +05:47:29

11. Ketil Magnussen 15:36:14 15:36:14 +05:54:18

12. Per Otto Østenstad 15:43:53 15:43:53 +06:01:57

13. Patric Ulrich 15:43:53 15:43:53 +06:01:57

14. Karan Taneja 16:26:46 16:26:46 +06:44:50

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s