Seier til Lena-Britt og Hallvard på 100 miles Lofoten Ultra-trail

Lofoten ultraløperklubb gjorde en solid innsats under The Arctic Triples andre utgave av Lofoten Ulta-trail 100 miles. Lena-Britt Johansen var den første kvinnen fra Lofoten som satte seg som mål å fullføre 100 miles, og klarte det med god margin. Lena-Britt kom i mål tre timer før Cecilie Holmgren og Kaisa Ekse. Resultater (klubbens utøvere … Fortsett Seier til Lena-Britt og Hallvard på 100 miles Lofoten Ultra-trail

Damene gjorde rent bord, Gøran nr 3 på 50 miles.

Damene til Lofoten ultraløperklubb gjorde rent bord på 50 miles distansen under Lofoten Ultra-trail. Seier til Wenche Johnsen, Monika Kransvik ble nr.2 og Rakel Enoksen nr. 3 1. Wenche Johnsen 13:40:57 13:40:57 -- 2. Monika Kransvik 13:54:42 13:54:42 +00:13:45 3. Rakel Enoksen 14:42:29 14:42:29 +01:01:32 4. Katja Kristiansen 15:43:52 15:43:52 +02:02:55 5. Sabrina Dumont 16:01:11 … Fortsett Damene gjorde rent bord, Gøran nr 3 på 50 miles.

Hallvard Schjølberg nr 2 på Ecotrail 80

Hallvard Schjølberg imponerte alle da han klinket til med en 2. plass på Ecotrail 80 i 2016. I år gjentok han suksessen i et enda sterkere startfelt. Hallvard var til slutt bare 6 minutter bak Didrik Hermansen med tiden 6:21:07 Gøran Rasmussen Åland ble nr 34 med tiden 8:30:06 Rakel Enoksen var eneste lofotkvinne som … Fortsett Hallvard Schjølberg nr 2 på Ecotrail 80